______________________________________________________________________

De foto's in de berichten zijn meestal verkleind weergegeven.
Door op de foto te klikken kan dan een groter formaat foto worden bekeken.
Ook kan het vanwege het fotoformaat even duren voordat de gehele pagina zichtbaar is.
______________________________________________________________________

vrijdag 20 november 2009

Mei 2007, de voortgang van de bouw

In mei 2007 zijn we weer terug op Tenerife voor een welverdiende vakantie van drie weken. Ook nu zijn de afgelopen maanden weer de nodige foto's gemaakt, waarvan hieronder een selectie.

Nu in december 2006 van een deel het hoogste punt was bereikt kan nu worden begonnen met het plaatsen van de trappen.

Ook fase II begint nu vorm te krijgen.
Onderstaande foto is gemaakt in april 2007. Het blok waar ons appartement (3e van rechts) is schiet ook al lekker op.
Dit waren helaas de laatste foto's die werden gemaakt door de bewoners van het appartement achter San Remo. Zij hadden besloten om weer terug naar België te gaan. Voor alle gemaakte foto's onze dank. De komende tijd zullen wij het dan ook moeten doen met foto's van personen die we inmiddels via de forumsite van Palm Mar (In Palm Mar) hebben leren kennen, én natuurlijk ook van onze komende vakanties op Tenerife.

Zoals in het begin van dit bericht al aangegeven gingen we in mei 2007 weer drie weken naar Tenerife. Natuurlijk zijn we ook weer uitgebreid in Palm Mar geweest met de nodige foto's als gevolg.
Op de foto is goed de bouwwijze te zien, echt alles wordt ter plaatse gemetseld of gegoten. Tevens is de ingang van de garage onder ons blok goed te zien. Ook staat er inmiddels een wand langs ons blok wat straks het uiteinde van onze tuin zal worden. Als opvulling ligt er al een hoop rotsen, steen en puin... Gelukkig komt hierop nog een flinke laag grond (uit het noorden van Tenerife).

Op deze foto is de wand goed te zien, je kunt er écht niet overheen kijken, en hij wordt nog iets hoger.
Het gedeelte aan de achterzijde van San Remo vordert al aardig. Er zijn reeds balkonhekken van geborsteld aluminium geplaatst, en ook is al een (proef)deel in de witte grondlaag geschilderd. Er is zelfs al een stuk in de definitieve verflaag geschilderd...
Hier nogmaals duidelijk de hoge wand te zien.
Op onderstaande foto is duidelijk de opvulling tussen het blok en de wand te zien. Het puin zal later nog worden verwijderd voordat de grondlaag er op komt. De zwarte folie is om te voorkomen dat er straks vocht door de wanden heen kan komen. Er achter zit ook nog een bitumenlaag.
Hier nogmaals een foto van het binnenterrein en de achterste blokken. Op dse plaats van de bouwkraan zal straks het zwembad komen.
Bij fase II is men nog lang niet zo ver... Nadeel is dat de kopers van fase I op de oplevering van fase II zullen moeten wachten voordat de appartementen kunnen worden betrokken.
Aan het eind van fase II zijn ze zelfs nog op het niveau van de garages bezig...

Uit eten is in Palm Mar zeker ook geen straf. Je vindt hier diverse barretjes en restaurantjes. Natuurlijk niet zoveel als in de toeristengebieden, maar we mogen ook niet klagen. El Pescaito is een duidelijk voorbeeld van een Spaans (tapas) bar/restaurantje waar je echt lekkere tapas kunt eten.

De volgende foto's van de voortgang van de bouw van San Remo komen in het volgende bericht. Dat zal in december 2007 zijn, want ja..., ook dan gaan we weer naar Tenerife.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten